Αρχική σελίδα Νέα - Ανακοινώσεις Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Μαθηματικών Πυθαγόρας 2021

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Μαθηματικών Πυθαγόρας 2021

ΘΕΜΑ: «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2021»

Σχετ.Α.Φ.14/1080/ΦΔ/4490/Δ1/15.1.21 έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ και

Β. Φ.14/106234/ΦΔ/11073/Δ1/ 27-8-2020  έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ «Έγκριση του 3ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας» της Ελληνικής   Μαθηματικής Εταιρείας» για το σχολικό έτος 2020-2021»Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Βοιωτίας της ΕΜΕ, με ενθουσιασμό ανακοινώνει  ότι για δεύτερη χρονιά  αναλαμβάνει την οργάνωση και διεξαγωγή του πρωτότυπου διαγωνισμού μαθηματικών δεξιοτήτων ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ 2021,   προσφορά για τους συνδρομητές του αντίστοιχου περιοδικού της ΕΜΕ. Ο διαγωνισμός  είναι εγκεκριμένος  από το Υ.ΠΑΙ.Θ.

Τα κέντρα σε Λιβαδειά, Θήβα και Σχηματάρι κάτω από τον συντονισμό του παραρτήματος προσκαλούν συνδρομητές του περιοδικού Πυθαγόρα,  μαθητές/τριες από τη Βοιωτία αλλά και τους άλλους νομούς, να λάβουν μέρος. Με τη βοήθεια των δασκάλων, καθηγητών και γονέων, τη συνδρομή των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι μαθητές/τριες από τη Β΄ Δημοτικού έως τη  Γ΄ Γυμνασίου μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Για την ακριβή ώρα της εξέτασης και οποιεσδήποτε νέες ανακοινώσεις του παραρτήματος για τον διαγωνισμό   θα ενημερωθείτε από τον ιστότοπο του ΠΥΘΑΓΟΡΑ 2021 του παραρτήματος ΒΟΙΩΤΙΑΣ

https://katmatzidou.wixsite.com/pythagorasvoiotias

και από τον διαδικτυακό τόπο

http://www.hms.gr/pythagoras/

 


Ο πρόεδρος του παραρτήματος

ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ


Η γραμματέας του παραρτήματος

ΑΤΜΑΤΖΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ